Vizitare

Muzeul Apei este găzduit de fosta uzină de apă potabilă a orașului, un complex format din trei clădiri industriale, un pavilion nou construit și un parc generos cu platani seculari și zone special amenajate pentru odihnă și recreere. Accesul este gratuit. 

Vechea uzină de apă potabilă a fost transformată într-un complex muzeal, însă clădirile istorice își păstrează caracterul industrial. Prin urmare, vă recomandăm să vizitați clădirile cu vigilență și să purtați încălțăminte confortabilă. Minorii cu vârste sub 14 ani trebuie să fie însoțiți de un adult pe toată durata vizitei. 

Înainte de a veni la muzeu, vă rugăm să consultați Regulamentul de vizitare

Program de vizitare APRILIE 2024: 

Miercuri - Vineri, 10-14:30
Ultima intrare: ora 14

ÎNCHIS: 5 aprilie

Cum ajungi la noi?
Adresa: Calea Urseni nr. 26
Mijloace de transport în comun: autobuzul E2, troleibuzele 15 și 16, tramvaiele 8 și 9

Accesibilitate
Muzeul își dorește să fie accesibil cât mai multor persoane. Pavilionul de recepție, deferuginatorul și casa pompelor sunt adaptate la nevoile persoanelor cu dizabilități locomotorii.  

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la [email protected], astfel încât să vă putem sprijini în pregătirea vizitei.  

Vizite ghidate
Aquatim SA organizează ocazional sau în cadrul evenimentelor găzduite la muzeu vizite ghidate cu acces gratuit și înscriere prealabilă. Acestea sunt anunțate pe website, secțiunea evenimente și pe conturile social media ale muzeului. 

Grupuri școlare
Recomandăm anunțarea vizitelor școlare de grup la [email protected].