Serată muzicală cu Corala Contrast

Data începerii

decembrie 18 2023

Serată muzicală cu Corala Contrast

decembrie 18 2023

Corala Contrast din Timișoara vine la Muzeul Apei, unde susține luni, 18 decembrie, începând cu ora 18 un concert extraordinar dedicat Crăciunului, tradițiilor și sacralității. Accesul este liber

Soliști: Silviu Rujoni, Iulian Ioan Iosip  
Dirijor Vasile Bădescu  

Corala Contrast din Timișoara este o corală bărbătească de referință în arealul bănățean și nu numai. A fost înființată în anul 1999 și este formată din teologi și muzicieni timișoreni, care activează ca artiști lirici ai Operei Naționale Timișoara. Această corală abordează un repertoriu variat: muzică religioasă, prelucrări folclorice, colinde, lucrări specifice care subliniază caracterul special al melosului unui cor bărbătesc.

***

Muzeul Apei este administrat de Aquatim S.A.

Acțiunea prezentată este organizată în cadrul proiectului „Muzeul Apei - racord la rețeaua culturală a Timișoarei”, parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023”, finanțat prin programul Grow Timișoara 2023, derulat de Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara, cu sume alocate de la bugetul de stat prin bugetul Ministerului Culturii.