Resurse

Dragă educator pasionat de tainele apei,

Acest material îți este dedicat.

Pornit de la ideea de a media importanța apei subterane ca patrimoniu natural, broșura îți va servi drept ghid pentru a descoperi împreună cu elevii tăi, prin ilustrații, informații și activități, cum depindem local și planetar de această resursă naturală inestimabilă.

La final de broșură vei găsi o serie de planșe educative, pe care le poți folosi fie ca suport în activitățile propuse, fie ca punct de plecare pentru discuții la clasă sau noi proiecte.

Suntem recunoscători pentru implicarea ta în a educa societatea de mâine. În cele din urmă, această societate se va desăvârși nu doar prin ceea ce cunoaște și creează, ci și prin ceea ce valorifică și refuză să distrugă.


Să fie cu folos.
Echipa muzeului

Readu Uzina la viață! 

Printează planșele A, B, C, D pe o hârtie mai tare sau pe carton. Asamblează-le, iar apoi colorează și decupează personajele, elementele de arhitectură și elementele naturale, plus triunghiurile din dreptul fiecăruia - planșele A și B.

După ce ai terminat, lipește câte un triunghi la baza fiecărui element și aranjează-le în peisaj - plansele C și D - astfel încât să refaci drumul apei în uzina de apă, de acum 100 de ani.

Spor la joc!